Гра Космічна Стрілялка: Ударна Хвиля

    Ігри » Ігри Космос » Гра Космічна Стрілялка: Ударна Хвиля

    Опис Гри:

    Завдяки грі A-Blast, яку ти зараз бачиш перед собою, ти зможеш опинитися ніби в іншому геймі – знаменитому ретро Стар Форс. Цікаво? Ще б, тому що представлена іграшка це ніщо інше, як ремейк старого доброго гейми.

    У цій грі у твоє розпорядження надходить космічний корабель. І цей апарат літає, не в найкращий час, і навіть більше – шлях зорельоту проходить через гарячу зону. Ясна річ, що нічого хорошого від такої подорожі чекати не варто, навпаки – скрізь можеш очікувати різного роду небезпеки.

    В твої обов'язки головним чином входить відбивання атак інших космічних кораблів, за штурвалом яких знаходяться вороги. Постріли в твою сторону будуть надходити практично постійно – так що дивись в обидва, щоб ти встигав відбивати атаки противника. Коли ти пройдеш цей непростий шлях, гра завершиться битвою з ватажком космічної банди. Цей бій стане вирішальним і покаже, чи є продовження у віртуальному світі для тебе, чи ти з ганьбою закінчиш гейм своєю поразкою. Словом, час покаже. У будь-якому випадку, бажаємо тобі удачі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам