Гра Барвисті Кульки з Рівнями Складності

    Ігри » Ігри Кульки » Гра Барвисті Кульки з Рівнями Складності

    Опис Гри:

    У грі Барвисті Кульки у тебе є вибір. Так що перед стартом гейм спершу визначся, з яким обсягом елементів ти б хотів мати справу. Це можуть бути поля на шістнадцять клітин, на двадцять шість і шістдесят чотири. Варто зазначити, що такий поділ регламентується рівнем підготовки гравця і, відповідно, ступенем складності. Так що визнач свій рівень і починай рубатися в цей неймовірно цікавий гейм!

    Отже, правила гри залишаються незмінними, не залежно від того, яке поле ти вибрав. Як би там не було, ти повинен намагатися вибудовувати в один суцільний ряд кульки по п'ять штук мінімум. Чим більше кульок тобі вдасться об'єднати в одну лінію, тим більше очок буде зараховано на ваш аккаунт. А це вже приємно.

    Проте будь обережним. Тому що як тільки поле буде очищено від кульок, гра відразу ж помітить це, і відразу ж виставить чергові м'ячики на заміну. Тобі потрібно розправитися з цими м'ячиками точно таким же способом, який ти застосовував раніше, тобто за допомогою споруди з кульок суцільної лінії.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам