Гра Даша Слідопит шукає Кузю

    Ігри » Ігри Кузя » Гра Даша Слідопит шукає Кузю
    Оцінка: 444 очок, Голосів: 114

    Опис Гри:

    В той час, коли ігри Денді були дуже великою рідкістю і грати в комп'ютерні ігри всі тільки мріяли, на канали російського телебачення вийшла гра "Зателефонуйте Кузі!". І дуже небагатьом щасливцям вдавалося додзвонитися і почути заповітну в той час фразу "Кузя, я за тобою спостерігаю". І всі жителі країни просто завмирали перед екранами своїх телевізорів і спостерігали за пригодами дуже веселого троля в його спробах врятувати свою улюблену сім'ю від злої відьми. Але сьогодні до вашої щастя вам не треба нікуди дзвонити, для того, щоб взяти участь у захоплюючих пригодах з нашим героєм Кузею.

    Сьогодні в нашій новій грі "Даша Слідопит шукає Кузю" веселий троль і його нова подруга Даша Слідопит, вирішили пограти в їх улюблену гру - баскетбол. І Кузя дуже сильно запізнюється. А для нашої героїні це відмінний привід німого підтягнути свої вміння у грі в баскетбол і трошки попрактикуватися в гордій самоті. І до того моменту, коли з'явитися Кузя, вона буде готова на всі сто.

    Вам необхідно допомогти Даші в її тренуванні і як слід розім'ятися і набрати рекордну кількість бонусних очок в нашій веселій грі "Даша Слідопит шукає Кузю". Вперед, швидше приступайте до гри, щоб встигнути до приходу Кузі!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам