Гра Лего гонки Чима: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Ігри Лего » Гра Лего гонки Чима: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 4273 очок, Голосів: 985

    Опис Гри:

    Спеціально для цінителів швидкості - Лего гонки Чима! Захоплюючий світ Лего навколо не менш захоплюючих пригод! Кращий вибір для тих, хто робирається в іграх гонки. Тебе чекає яскрава і непроста траса, повна небезпек і перешкод. Якщо сподіваєшся, що можна буде спокійно відкинуться на кріслі, і тримаючи тільки одну клавішу, управляти гонкою, то гра Лего гонки Чима не для тебе.

    В Лего гонки Чима тобі не вдасться розслабитися ні на хвилину. На звивистому треку тобі весь час доведеться зберігати пильність і зібраність, щоб зуміти маневрувати. У грі тобі необхідно навчитися відрізняти бонуси від найпростіших перешкод, і, набираючи швидкість, вміти ловити одні й обходити інші!

    Зменшувати швидкість у грі Лего гонки Чима не можна, так що хай тебе не лякає той факт, що на великій швидкості ти легко можеш врізатись в стіну! Графіка в грі дуже реалістична, це і допомагає і лякає одночасно, тому, коли бачиш круті повороти, головна порада - не панікуй! На окремих ділянках гоночного треку ти навіть можеш прискорюватися, проїжджаючи по відрізку на якому можна розігнатись. Управління в грі Лего гонки Чима стандартне, за допомогою клавіатури. Ти бачиш свого героя зі спини, що теж полегшує занурення в світ гонки лего.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам