Гра Лего Ніндзя Го: Укус Гадюки!!

    Ігри » Ігри Лего » Гра Лего Ніндзя Го: Укус Гадюки!!
    Оцінка: 4312 очок, Голосів: 991

    Опис Гри:

    Справжня атмосфера тренувань східних воїнів чекає тебе в грі Лего Ніндзя Го: Укус Гадюки! Твій сенсей приготував для тебе багато випробувань, які допоможуть стати справжнім Великим воїном! Тобі доведеться виконувати всі його доручення і битися з воїнами, що необхідні для твоїх тренувань.

    Серед твоїх супротивників будуть зустрічатися і вельми дивні персонажі, наприклад скелети та інша нечисть. Старий майстер називає їх «друзями» для тренувань, але які ж це друзі, якщо вони з усіх сил намагаються замочити тебе?! В одному Вчитель прав: бійок багато не буває. І особливо бійок з крутими перешкодами, а не просто рукопашний бій. Перемагай у всіх них і пиши свою власну історію грандіозних перемог.

    У грі Лего Ніндзя Го: Укус Гадюки дія не обмежується простими поєдинками. Виконуючи завдання - ти переходиш на новий рівень, знаходиш знання сили стихій, освоюєш нові види зброї. Використовуй в бою всі прийоми: при дальньому бою - метай кинджали, а при близькому атакуй мечем. Не забувай і рухатися під час бою, переміщатися, щоб наносити удари точніше!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам