Гра Лего: Пошук динозаврів!!

    Ігри » Ігри Лего » Гра Лего: Пошук динозаврів!!
    Оцінка: 5597 очок, Голосів: 1281

    Опис Гри:

    Навіть палеонтологія може бути захоплюючою, якщо це палеонтологія в світі Лего! У новій грі Лего: Пошук динозаврів тебе чекають цікаві розкопки у пошуках древніх істот! В реальному світі динозаврів шукати складно, палеонтологам доводиться витрачати багато часу на дослідження місцевості і потім ще більше необхідно на акуратні розкопки дрібних кісточок, які можуть бути давніми, хоча це не факт. Тільки подальший аналіз показує цінність знахідки.

    Але все інакше йде в грі Лего: Пошук динозаврів! Тут повністю відокремлені всі нудні аспекти роботи вченого, залишається тільки дослідницький азарт в чистому вигляді. Ти можеш не захоплюватися динозаврами і не вчитися на курсах палеонтолога п'ять років, але зате одним кліком мишки опинишся в цьому незвичайному світі наукових пошуків!

    Твій герой - науковець, відправлений на палеонтологічну експедицію з важливою місією. Обирай майданчики для пошуків, підбирай інструмент, берися за роботу! У твоєму розпорядженні три інструменти: пензлик, лопатка та кірка. І найцікавіше в тому, що з усіх знайдених рештків ти потім зможеш зібрати в музеї скелет!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам