Гра Лего Зомбі: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Ігри Лего » Гра Лего Зомбі: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 6421 очок, Голосів: 1493

    Опис Гри:

    Гра Лего Зомбі створена для тих, хто вміє мислити стратегічно. У ній не просто потрібно тиснути на вогонь, безглуздо винищуючи ворогів. Розправа над зомбі вимагає більшої організованості, ніж ти можеш собі уявити. Перевір свої здібності військової тактики у грі Лего Зомбі!

    Поведінка зомбаків, звичайно, більш передбачувана, ніж поведінка людей. Із-за відсутності у них нормальних мізків, траєкторія їх шляху цілком банальна. Однак, у грі Лего Зомбі, тобі треба не переслідувати живих мерців, а організувати оборону на всій площі гарнізону, розпланувавши всі перешкоди для зомбі в такому порядку, який стане для них фатальним.

    Перед тобою постає площа, і досить не маленька. Всю її навіть на екрані не видно, тобі доведеться досліджувати її заздалегідь, перед вторгненням живих мерців. Потім встанови перешкоди, або ж прибирай існуючі, у вигляді каменів і дерев. Атакуй зомбі за допомогою стрілецьких вишок, повз які вони можуть проходити. І пам'ятай, кожна хвиля навали зомбі повинна бути винищена аж до останнього ходячого трупа!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам