Гра Лего: Вечеря Хоббітів!!

    Ігри » Ігри Лего » Гра Лего: Вечеря Хоббітів!!
    Оцінка: 3387 очок, Голосів: 797

    Опис Гри:

    Хоббіти і гноми здавна були в приятельських стосунках. Вони не воювали, але і дружити воліли тільки на відстані. І недарма, хоббіти - народ працьовитий і господарський, а гноми - грубуваті і неохайні. Наскільки непросто хоббіту приймати в гостях гнома, ти можеш дізнатися в грі Лего: Вечеря Хоббітів!

    Тільки уяви, сидиш собі вдома, займаєшся своїми справами, і тут нав'язується до тебе в гості ненажерливий гном! І апетит у нього нелюдський, та ще й перебирає цей гном їжею: подавай йому то одне, то інше. Та скоріше! І стеж, щоб твоя кішка не лазила по столу, ато гномів це злить! І тільки ти думаєш, що призвичаївся в годівлі гнома, так у двері знову стукають, і на порозі - друзяки гнома... І теж голодні!

    Як благородний і гостинний господар, ти не можеш просто взяти і випровадити нахаб. Так що спробуй якомога швидше виконувати вимоги гномів, поки вони не розбушувалися остаточно! У грі Lego: Вечеря Хоббітів, як не дивно, але ситими залишаються тільки гноми, а от бідні хоббіти тільки і встигають, що сервірувати стіл.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам