Гра Лицарі 3д: Турнір

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицарі 3д: Турнір

    Опис Гри:

    У грі Турнір Лицарів 3Де неймовірно круто! Тому що вся графіка тут виконана в тривимірному форматі. А це значить, що ти будеш відчувати себе так, як ніби реально знаходишся у стільки віддалених від нас часи Середньовіччя.

    Отже, щорічно король влаштовує лицарські турніри, щоб вибрати одного найбільш відважного, хороброго, сміливого й доблесного воїна. Цікаво, хто переможе в цьому році? Можливо, переможцем станеш ти? Це не виключено, адже не дарма ж ти зараз вирішив пограти в цей цікавий гейм.

    Правила турніру не те що б прості, однак цілком традиційні. Ти озброєний списом, а також у тебе є вірний кінь. Так сідлай же конячку, ставай на старті і по сигналу «тисни на газ». Не забудь виставити спис перед собою в горизонтальному положенні, тому що на середині шляху ти зіткнешся з противником, і тут вже буде видно, хто кого. Мається на увазі, що або ти зіб'єш конкурента з сідла, або ж конкурент тебе. Якщо тобі вдасться виграти на першому етапі турніру, тебе чекає ще маса інших змагань, в яких братимуть участь кращі з кращих. Коли ти переможеш усіх лицарів, ти зможеш отримати титул самого відважного учасника турніру. А це – велика честь, слава і увагу з боку прекрасних дівчат. Так що постарайся на славу!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам