Гра Лицарі: Мітка Темряви

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицарі: Мітка Темряви

    Опис Гри:

    Гра Мітка Темряви – це неймовірно цікавий гейм. Суть гри полягає в тому, що є герой, завдання якого полягає у знищенні всіх супротивників. Саме цікаво те, що в якості ворога виступають сили потойбічного світу. Мова йде про різних монстрів і іншої нечисті.

    Перед початком гри перед тобою з'явиться можливість вибрати свого героя. Всього на вибір надається три персонажі. А далі зі своїм вірним товаришем, яким, власне, ти й будеш керувати, потрібно відправитися в барвисте подорож. Похід буде барвистим, тому що графіка гри розроблена на найвищому рівні. Тут тебе чекає шлях по долинах, лісам і горам.

    Ясна річ, що тут тобі будуть зустрічатися вороги. Однак ніякі вороги тобі не страшні, тому що ти заздалегідь подбав про наявність самого потужного зброї. Так, серед останнього можна відшукати меч, лук, а ще, що найголовніше – чари. Ну як з таким арсеналом можна не перемогти ворога? А ще ти зможеш прокачувати головного героя. Пройшовши ряд апгрейдів, ти без особливих проблем зможеш змагатися з сильнішими ворогами.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам