Гра маленький лицар проти монстрів

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра маленький лицар проти монстрів

    Опис Гри:

    це дивно повірити, проте лицарями не народжуються. Ними стають лише ті хлопці, які пройшли ряд випробувань і заслуговують носити це звання. Саме в грі Початківець Лицар ти зможеш дізнатися, як воно – бути новачком у лицарському ділі.

    Отже, ти граєш за хлопця, якого нещодавно посвятили в лицарі. Наш герой має таке звання лише день як. Тобі потрібно допомогти хлопцеві розібратися з його новими обов'язками. Спочатку гра розгортається в залі, де він сиди, мов учень, вбираючи, як губка, нову інформацію. Адже по закінченню курсу ще й іспити доведеться здавати. Але зараз мова не про це, адже посередині навчального курсу сталося щось страшне.

    Прийшло повідомлення, що принцеса викрадена. І, як на зло, інших, більш досвідчених лицарів, зараз немає. Всі вони у відпустці опинилися. Але адже ти теж лицар, хоч і початківець, тому на твої плечі лягає таке ось неймовірно відповідальне завдання – причому і теорія, і практика – все і відразу. Зате якщо тобі вдасться врятувати принцесу, та ще і знищити ворога, який зазіхнув на дівчину, ти станеш справжнім лицарем без будь-яких додаткових іспитів. Так що можеш сміливо вважати себе улюбленцем долі, адже у тебе є відмінний шанс показати, на що ти здатний. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам