Гра Липкий Лицар: Біг з пастками

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Липкий Лицар: Біг з пастками

    Опис Гри:

    Цей гейм дуже крутий! Гра називається Липкий Лицар, так що чого тільки варта одна назва. Тепер поговоримо про найголовніше – суті гри, а також її передісторії.

    Отже, один відважний лицар вирішується піти в далекий і небезпечний шлях. І все це заради грошей. Так, легка нажива завжди приваблювала людей, і цей хлопець не став винятком. Він також вирішив, що якщо знайде скарб, одразу ж розбагатіє, і будь-яка дівчина-красуня погодитися стати його дружиною.

    принаймні, так наш герой мріє. Ну і нехай мріє, адже вона поки що навіть поняття не має, чим обернеться для нього всі подорож. Для початку варто запам'ятати одне правило – потрібно бігти весь час, що є сили, не покладаючи рук і не зупиняючись навіть на одну хвилинку для перепочинку. В процесі бігу потрібно оминути перешкоди, в якості яких тут виступають ями, стіни, а також вороги. Кожен новий левел наповнений великою кількістю складнощів, але адже ти поставив перед собою мету – знайти скарби у що б то не стало – а значить, потрібно неухильно дотримуватися поставленої задачі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам