Ігри Лицарський День: Спаси Улюблену

    Ігри » Ігри Лицарі » Ігри Лицарський День: Спаси Улюблену

    Опис Гри:

    У грі День Лицаря трапилася біда. Хтось викрав прекрасну принцесу – саму улюблену дочку короля. Зрозуміле справа, що залишати все так, як є, неможливо. Потрібно терміново вживати дії, результати яких мають звільнити дівчину з лап зловмисника. Саме цим завданням ти і будеш зайнятий найближчим часом, так що приготуйся.

    Як вже, напевно, зрозуміло, ти граєш за лицаря, який шукає принцесу. І – о, диво! – ти вже відшукав дівчину, залишилося тільки розібратися з її викрадачем. Для цього тобі, само собою зрозуміло, потрібно вбити ворога. Але головне завдання полягає в тому, щоб підійти до ворога так, щоб він тебе ні в якому разі не помітив. Як тільки ти потрапиш в поле зору ворога, місія буде вважатися проваленою.

    Коли ти знищиш противника, цим гра не закінчується. Тому що далі перед тобою стоїть завдання щодо завоювання серця прекрасної леді. Думається, що тобі це буде дуже легко, все-таки саме ти є її спасителем, бо принцеса повинна сама в тебе закохатися по вуха, без застосування яких-небудь зусиль. Загалом, працюй за напрямом знищення недоброзичливця, а там видно буде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам