Гра Лицар Привид проти Темного Чарівника

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицар Привид проти Темного Чарівника

    Опис Гри:

    У грі Примарний Лицар ти познайомишся з легендою віртуального світу. Цей лицар відрізняється особливою сміливістю і хоробрістю. Він готовий взятися за будь-яку справу, а ти будеш для нього сьогодні вірним товаришем і супутником у всьому подорожі.

    Людство потребує тебе! Вирушай в підземні лабіринти, розташовані під величезним замком. Саме тут ти зустріли зі злим магом по імені Маджі. Ти повинен знищити його, інакше загине весь світ. Це є головним завданням. Але на шляху до мети у тебе буде безліч завдань, які потрібно виконувати для благополучного результату.

    Так, наприклад, ти повинен шукати скарб, який знаходиться тут же, в підземельних лабіринтах. Як тільки тобі вдасться знайти скарб, ти відразу ж відчуєш прилив сил і енергії, які подарує тобі знахідка. А ще завдяки кладу ти відчуєш небувалу силу – чарівну. За допомогою заклинань ти і твій противник будете практично рівними гравцями в цьому геймі, а тому у тебе буде значно більше шансів перемогти. Не забувай прокачувати і традиційну зброю. Адже не одними заклинаннями, меч для знищення ворогів ще ніхто не відміняв.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам