Гра Леталка Зомбі на дистанцію

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Леталка Зомбі на дистанцію

    Опис Гри:

    Як ти ставишся до зомбі? Ми всі звикли до геймам, які пропонують розправитися з армією ходячих мерців, однак на цей раз зірки стали по-іншому, тому що гра Стусан Зомбі, хоч і з участю зомбаков, однак не схожа на інші версії іграшок.

    Що потрібно зробити? В принципі, все досить просто. Ти і ще кілька чоловік будуть займатися тим, щоб закидати зомбі з допомогою стусана якомога далі і як можна вище. Так як це свого роду змагання, тобі потрібно у що б то не стало переможе. Як мінімум, спробувати зробити це. А для цього необхідно знати деякі секрети. Наприклад, перед закиданням зомбака розрахуй кут, а також потужністю удару, і тільки після цього бий його по п'ятій точці що є сечі.

    У цій грі ти можеш встановити свій власний рекорд, якщо, звичайно, потренуєшся добряче. А потім нехай інші спробують перевершити тебе, чи вийде це у кого-то? Також у тебе є можливість заробляти бали, які потім можна конвертувати у віртуальну валюту, на яку можна придбати різні апгрейди для свого персонажа. Якщо все зрозуміло, вперед!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам