Гра Леталка на мітлі на Хеллоуїн

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Леталка на мітлі на Хеллоуїн

    Опис Гри:

    Гра Хеллоуїн Хокус-Покус – це чудовий гейм. Особливо іграшка сподобається любителям свята, коли вся нечисть виходить зі своїх укриттів, щоб в цю ніч повеселитися, як слід у світі живих.

    Як знаєш, на Хеллоуїн дуже часто трапляються речі, які не можна описати звичайною людською мовою. Саме в такий кругообіг подій ти і потрапив, коли твориться не зрозумій що, однак треба щось робити, щоб отримати справжню порцію непідробних емоцій.

    Отже, сьогодні ти виступаєш в ролі відьми, або відьмака – як більше подобається. У тебе є мітла. Сідлай мерщій цей мега крутий апарат, з допомогою якого ти можеш літати по міських вулицях. Але ти вирушаєш у дорогу не заради прогулянки, як то і годиться, на твої плечі лягає величезна відповідальність. Справа в тому, що хтось зачарував усіх жителів міста, і тепер всі наслідки залежать від тебе. Чи вдасться тобі розчарувати людей за допомогою чарівного зілля? Подивимося-подивимося. А ще оберегайся гарбузів, які раз у раз будуть літати з метою перешкодити тобі здійснити свою благу справу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам