Гра Літаючий Свин: Спаси подружку

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Літаючий Свин: Спаси подружку

    Опис Гри:

    Коли Свині Літають... Дійсно, а коли вони літають? Адже ці тварини не володіють умінням літати в хмарах! Тільки не в нашій однойменній грі, яку ти бачиш перед собою. Тут ти надивишся такого, що потім ніч не зможеш очей зімкнути, присвятивши весь час роздумом, як же все-таки подібне може відбуватися на білому світі.

    Отже, історія розповідає про життя двох свиней. Ці тварини до певного часу перебували у дуже теплих стосунках, до певного моменту. А саме – поки один з друзів гуляв, пощипуючи травичку, на нього напали представники неземних цивілізацій. НЛОшники буквально засмоктали бідну свиню в свою літаючу тарілку і полетіли. Що робити другий свині? Адже жити далі без свого друга він не є можливим.

    Тому наш герой приймає всю ініціативу на себе. Свиня вирішує, що йому потрібно навчитися літати, щоб відправитися на пошуки товариша. Так як крил у нашого персонажа немає, герой придумав інший варіант, за допомогою якого можна злетіти. Він спорудив рогатку. Тільки самостійно йому буде дуже важко здійснити бажане. Але з твоєю допомогою все можливо! І ти повинен довести, що свині вміють літати! Для цього візьми свиню, поклади її на рогатку, натягни гумку і відпусти, і ти побачиш, як хрю-хрю літає! Будучи в польоті, не втрачай часу даремно – збирай всі гроші, розкидані в повітрі, і інші корисні предмети.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам