Гра Людина-Павук: Знайди Відмінності

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра Людина-Павук: Знайди Відмінності

    Опис Гри:

    Любиш довго дивитися на дві однакові картинки, а потім кликати на розрізняльні елементи, які ти відшукав на зображеннях? Тоді гра Людина-Павук Відмінності як раз те, що тобі треба тут і зараз. По-перше, гра дуже яскрава і барвиста. А по-друге, в якості головного персонажа тут виступає відомий супер герой. А в компанії з такою людиною тобі явно не доведеться нудьгувати.

    Отже, після запуску гри ти побачиш зображення. Здавалося б, картинки такі однакові, однак не тут-то було. Кожна фотографія унікальна і неповторна, а це означає, що тобі треба добре придивитися, щоб відповісти на питання «А що ж тут зайве?». Як тільки ти знайдеш першу розпізнавальну рису, відразу ж просто натисніть на це місце мишкою. Так ти заробиш перші очки, які з кожним правильним кроком будуть зростати.

    Гра відмінно тренує пам'ять. Тому, якщо у тебе проблеми із запам'ятовуванням віршів або, наприклад, математичних формул, ти завжди зможеш зіграти партію-другу і подивитися, як покращилися результати в порівнянні з до і після. А ще цей гейм, як ти вже зрозумів, відмінно покращує уважність, яка теж так важлива в житті. Так що грай, отримуй задоволення, заробляй окуляри, підкори все нові і нові вершини!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам