Гра Маджонг Тваринки

    Ігри » Ігри Маджонг » Гра Маджонг Тваринки

    Опис Гри:

    Гра Animal Mahjong – це звичайний маджонг. Проте варто відзначити, що гейм ідеально підійде для любителів тварин, тому що саме ці милі створіння намальовані на блоках, які ти будеш пересувати найближчим часом.

    Після запуску гри ти побачиш неймовірно величезну піраміду. Якщо придивитися, то можна помітити, що дана фігура складається з безлічі дрібних блоків. А якщо ще більше придивитися, то ти побачиш, що всі ці блоки мають на собі картинки. Так, з першого разу можна подумати, що всі зображення різні. Але знову ж, якщо нагострити зір, то ти неодмінно побачиш, що серед усього цього розмаїття є дуже багато однакових картинок. Тобі потрібно працювати саме з цими зображеннями, які дуже схожі один на одного.

    Почни з зовнішніх країв фігури. Коли ти знайдеш тут схожі малюнки, відразу ж прибери їх з ігрового поля. Далі здійснюй ті ж дії до тих пір, поки піраміда повністю не очиститься від злитків, з яких вона складається. Зверни увагу, що з кожним новим левелом умови будуть посилюватися, а саме – блоків, які необхідно прибрати з фігури, буде ставати все більше і більше. Але ти ж не боїшся труднощів? Тоді вперед!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам