Гра Ексклюзивний Магазин Одягу: Модний Бутік

    Ігри » Ігри Магазин » Гра Ексклюзивний Магазин Одягу: Модний Бутік

    Опис Гри:

    Гра Модний Бутік тобі дуже сподобається. Дії гейми розгортаються в магазині одягу. Цей магазин займається реалізацією виключно брендових речей. Тобто клієнта, який прийшов у бутік, шукає реально ексклюзивне плаття. Розумієш, з якими людьми тобі доведеться працювати?

    Як продавець, в твої обов'язки входить зустріти покупця, допомогти клієнту з вибором і проконсультувати з приводу тих чи інших речей. Дуже важливо стежити за реакцією покупця. Контролюй момент, щоб клієнт завжди був задоволеним як наявністю асортименту речей, так і твоїм підходом до справи. Адже це означає, що покупець повернеться до тебе знову. А ще буде рекомендувати магазин своїм друзям, чого кількість клієнтів буде постійно зростати.

    Правила гри передбачають, що на кожному левел ти повинна заробити певну кількість грошей. Це дуже важливо, тому що без необхідної суми ти просто не зможеш перебратися на наступний рівень. Зверни увагу, що на кожному етапі необхідна виручка буде зростати, так що тобі з кожним разом доведеться обслуговувати все більшу і більшу кількість покупців. Доведи всім, на якому рівні твої менеджерські якості.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам