Гра Розвивай Свою Мережу Магазинів

    Ігри » Ігри Магазин » Гра Розвивай Свою Мережу Магазинів

    Опис Гри:

    Гра Shopping street дуже незвичайна. Справа в тому, що тут тобі доведеться працювати з магазином – це так. Однак ти не будеш займатися продажем і іншими премудростями, пов'язаними з цим. Твоє завдання полягає в здійсненні більш глибоких справ. Тобі потрібно почати практично з нуля.

    тобто почни з того, що вирішуй, де саме перебуватиме твій магазинчик. Місце розташування майбутньої споруди повинно бути максимально вигідним. Магазин повинен бути на очах у людей, які будуть проходити повз. Так що вибери найбільш людне місце – це раз. По-друге, обери дизайн майбутнього магазину. Адже це теж важливо – чим симпатичніше будівля, тим більше бажання з'явиться у потенційних покупців прийти в магазин.

    Словом, в геймі є дуже багато можливостей удосконалювати свій бізнес. Ти здивуєшся, коли оцінюєш всю систему апгрейдів. Чим краще ти все зручно, тим більше відвідувачів прийдуть у магазин і ти, як результат, зможеш заробити багато грошей. Як бачиш, на твої плечі лягає величезна відповідальність. Успіх справи цілком і повністю залежить від твоїх старань і докладених зусиль.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам