Гра Магазин Пральня

    Ігри » Ігри Магазин » Гра Магазин Пральня

    Опис Гри:

    Гра Пральня пропонує тобі невеликий підробіток. Отже, ти приймаєш на себе роль героїні, родичка якої – тітка Моніка – збирається на час виїхати. Тітка просить тебе про допомогу – доглянути за її бізнесом, поки та не буде перебувати на місці. Так що з цього моменту ти працюєш в пральні. Моніка попросила тебе замінити її на сім днів.

    Пральня сучасна. Тут є всі можливості для якісного прання речей. Більш того, це налагоджений бізнес, так що тобі потрібно лише контролювати процес. З іншого боку, ця задача є найбільш складною. Тому що з виконавця багато не запитаєш, так як вся відповідальність лягає на плечі керівника, яким ти є на цей тиждень.

    ваше завдання полягає в тому, щоб налагодити менеджмент пральні. Тобто тобі потрібно прийняти замовлення і відповісти людині на питання – скільки потрібно чекати, поки його білизна постирается. Після цього треба обов'язково простежити, щоб речі були випрані рівно в строк. Клієнт не повинен чекати, ти ж сама це прекрасно розумієш. Не забувай призначати відповідальних осіб за тієї чи інший процес. Зроби так, щоб тітка Моніка залишилася задоволена твоїми стараннями.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам