Гра Магазин Продажу Квітів

    Ігри » Ігри Магазин » Гра Магазин Продажу Квітів

    Опис Гри:

    Любиш квіти? Тоді гра Продаж Букетів тобі неодмінно сподобається. Ти працюєш в магазині, де продаються найяскравіші, найкращі і найсвіжіші квіти. Не дивно, що в такому магазині квітів від клієнтів відбою немає. Покупці навіть на ціни уваги не звертають – їм важлива якість у першу чергу.

    Гейм дозволяє грати в двох режиму. Перший варіант передбачає, що ти будеш працювати флористом, створюючи букети на свій смак. Тобто ти можеш творити стільки, скільки душі завгодно, а потім виставляти квіти на продаж і отримувати прибуток.

    Другий режим передбачає, що тобі постійно надходять замовлення на певний букет з конкретними побажаннями. В такому випадку тобі потрібно уважно вислухати замовника і зробити все саме так, як він того хоче. Тобто в такому разі ти не можеш чинити свавілля.

    Який режим вибрати? Все залежить від тебе. Ти хочеш працювати за шаблоном або створювати свої неповторні букети? Звичайно, ти можеш вибрати один режим, трохи пограти, а потім перемкнутися на другий. Таким чином, ти зможеш об'єктивно оцінити плюси і мінуси роботи за двома різними напрямами і, врешті-решт, визначитися.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам