Гра Світ Давньої Магії і Битв: Бродилка

    Ігри » Ігри Магія » Гра Світ Давньої Магії і Битв: Бродилка

    Опис Гри:

    Гра Казки Eukarion 2 – це віртуальний світ, які подарує тобі атмосферу магії і бою. Такий мікс інтригує, чи не так? Так що запасайся енергією і силою волі, а також розумом і кмітливістю, щоб виступити проти ворога в повній бойовій готовності.

    як ворогів виступають чудовиська. Так, це незвичайний вид недруга, так що і зброю обіцяє бути незвичайним. Як вже згадувалося вище, твій герой буде наділений здібностями творити чарівництво. Головне, направити свої таланти в потрібне русло.

    Гра досить масштабна, так що тобі доведеться прикласти якісь зусилля для досягнення відмінних результатів. Так, наприклад, час від часу ти будеш отримувати завдання, які необхідно виконати на поточному левел, щоб отримати можливість перебратися на наступний етап. Тобі потрібно також налагодити торгівлю, за рахунок чого збільшиться сума грошей у твоєму розпорядженні. За гроші можна придбати нову амуніцію, збільшити чисельність бійців і поправити на краще ситуацію в цілому. Гра захоплює буквально з перших секунд. Так що вперед – надері вуха ворогові по повній програмі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам