Гра Скарбниця Майя: Здійснити Втечу

    Ігри » Ігри Майя » Гра Скарбниця Майя: Здійснити Втечу

    Опис Гри:

    Пригоди вже кличуть тебе в Втечі з Скарбниці Майя. Одне тільки назва неймовірно інтригує, чи не так? Ти граєш за мисливців, які вирішили знайти скарб, що належить колись цивілізації Майя. Що з цього вийшло? Як і в більшості випадків, нічого хорошого.

    Нехай хлопців привів їх у покинуті печери, що представляють собою заплутаний лабіринт. Тут повно загадок і таємниць, які тобі доведеться розгадати і відкрити. Зумієш ти прохилити завісу таємничого, щоб вся правда вилилася назовні? Цілком можливо, що тобі це вдасться, для цього потрібно всього лише включити логіку і підключити до процесу інтуїцію.

    Отже, про скарби мова вже не йде. Головна мета – вибратися з цього зловісного місця в цілості й схоронності. Для цього доведеться ризикувати життям, але що поробиш, адже інших шляхів виходу з положення просто не існує. На допомогу тобі – речі, які ти будеш знаходити по дорозі. Предмети, які тобі можуть стати в нагоді, будуть добре заховані, однак ти повинен зуміти розгледіти їх.

    Коли ти будеш знаходити фрагменти стародавніх плиток, збирай їх всі разом. Цими блоками потрібно заповнити відсутні місця на ігровому полі. Також ти будеш зустрічати різні головоломки, які вимагають терміново відповіді. Діючи таким чином, ти обов'язково виберешся з печер Майя. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам