Гра Маски Майя

    Ігри » Ігри Майя » Гра Маски Майя

    Опис Гри:

    Гра Маски Майя Божевілля розповість тобі про таке явище, як загадкові маски Майя. Ці предмети гардероба дуже знамениті, і ти сьогодні маєш можливість відкрити завісу таємниці, щоб з головою поринути в непередбачуваний, але такий цікавий світ найдавнішої цивілізації на Землі.

    Отже, маски Майя – це дуже рідкісні речі. Роздобути такий предмет практично не представляється можливим. Однак ти спробуєш це зробити. Як кажуть, чим чорт не жартує. Головне, спробувати докласти належних зусиль. А там все має йти як по маслу.

    Отже, стародавні маски перебувають в стародавній піраміді. Саме сюди ти і йдеш. Слід зазначити, що заплутатися дуже легко, адже всередині піраміди розташовується величезна кількість різних масок, але тобі слід вибрати тільки необхідні – золоті.

    Тут дуже багато масок, виготовлених з каменю – від них треба позбавлятися в темпі вальсу, як говориться. Дій швидко, поки кам'яні маски не заповнили собою весь простір. Якщо таке трапиться – гра закінчиться твоїм поразкою. Прибрати маски з ігрової області ти зможеш лише тоді, коли вони стануть у суцільну лінію – мінімум дві штуки в один ряд. Поспішай, адже годинник цокає, а у тебе дуже обмежена кількість часу, по закінченню якого ти ризикуєш розлучитися з життям – тебе привалят кам'яні маски. Не допусти цього! Завжди цілься на перемогу!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам