Гра Малювалка по дорозі

    Ігри » Ігри Малювалки » Гра Малювалка по дорозі

    Опис Гри:

    Гра Мальований Шлях досить проста. Тому що все управління геймом зводиться до водіння мишки по ігровому полю. Тобі потрібно з'єднувати лінії, які в кінцевому підсумку повинні скластися в дорогу. Ця дорога в майбутньому буде представляти собою дорогу для пса, який бажає поїсти. Тільки от біда – миска з їжею знаходиться на протилежному кінці, так що тобі потрібно вказати, в якому напрямку тварині слід рухатися, щоб добряче пообідати.

    По дорозі тебе чекають небезпеки. Так що будь обережний, щоб на шляху досягнення мети собачка не постраждала від тієї чи іншої перешкоди. А ще пам'ятай, що ти не можеш малювати, що завгодно і як завгодно. Адже ручка, якою ти прокладати шлях, має властивість закінчуватися (мова йде про чорнило). Так що постарайся прорахувати, скільки чорнила тобі потрібно рівно для того, щоб намалювати вірний шлях для тварини, і не грамом більше. А то помилишся, і пес з твоєї волі залишиться голодним.

    Коли ти впораєшся з початковим завданням – намалюєш дорогу – натисніть на відповідну кнопку, щоб собачка почала рухатися у напрямку до мисці. Якщо у тебе все вийде, пес поїсть і залишиться задоволеним. А ти зробиш добру справу. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам