Гра Машини: Таксі Ліцензія 3Д

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машини: Таксі Ліцензія 3Д

    Опис Гри:

    Гра Таксі Ліцензія Три-Де – це гейм, дії якого розгортаються в чудовому американському місті Нью-Йорку. Тобі напевно доводилося грати в подібний гейм, тільки в звичайному форматі. Ця версія іграшки дещо вдосконалена. Ти зможеш зацінити круту графіку відразу ж після натискання кнопки старту. Також гра порадує тебе наявністю нових левелів і незвичайним сюжетом. Як бачиш, в іграшці все розташовує до прекрасного проведення часу. Так що вперед – у віртуальний світ, який розроблений настільки вміло, що здається, ніби все відбувається насправді.

    Отже, твоє завдання полягає в тому, щоб здійснити мрію головного героя. Остання дуже звичайна і легко здійсненне – потрібно лише отримати ліцензійну угоду на таксистскую діяльність. З одного боку, це просто і легко, але з іншого – потрібно ще постаратися, щоб досягти мети. Тим більше що гейм складається з вісімнадцяти левелів, і на кожному рівні потрібно показати свою майстерність, щоб отримати можливість рухатися далі.

    Тобі доведеться пересуватися по дорогах, зробленим з льоду. Також ти будеш займатися транспортуванням туристів. Іноді від тебе потрібно водити машину задом. Пам'ятай про правила дорожнього руху і впевнено йди до мети, тоді у тебе обов'язково все вийде! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам