Гра Стріляти з Машини по Машинах

    Ігри » Ігри Машини » Гра Стріляти з Машини по Машинах

    Опис Гри:

    Хочеш побувати в ролі охоронця? Тоді уяви, що один дуже важливий бос найняв тебе саме на цю посаду. А тепер прийшла пора візуалізації представленого в грі Warzone Getaway 2.

    Твій начальник виліз на свій хаммер і відправився в гості. Ти, як його вірний охоронець, не повинен відходить від об'єкта охорони ні на крок. Але з ним в одній машині ти не їдеш – тобі відведена лаючи машина, яка їде прямо за хаммером.

    Як добре, що бос найняв тебе саме сьогодні, тому що його шлях обертається в смертельно небезпечну пригоду. Вороги вже наздоганяють хаммер. Треба терміново щось робити! І не щось, а розробити детальний план дій. Ясна річ, що часу обмаль, так що потрібно, напевно, робити те, що каже тобі твоя інтуїція.

    Отже, потрібно здійснювати постріли по машинам противника. У процесі гри ти отримаєш можливість поліпшити свою зброю – обов'язково скористайся нею. Якщо ситуацію вийде з-під контролю, викликай підмогу. Словом, роби все можливе, аби якісно виконати свою роботу. В даному випадку завдання полягає в порятунку життя боса.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам