Гра Машини: Октановая Гонка

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машини: Октановая Гонка

    Опис Гри:

    У грі Октановая Гонка ти зможеш залишити всі свої сили і енергію, що накопичилися за день. Так що гейм особливо актуальним після важкого робочого дня. Або просто, коли день не вдався. З іншого боку, погратися можна і просто так, без особливих на те причин. Тому що іграшка дійсно цікава, непроста і захоплююча.

    Твої конкуренти надзвичайно сильні і досвідчені. Вони вже здобували перемогу, і робили це не раз. Так що тобі, щоб наздогнати суперників, доведеться ще як постаратися. Як мінімум, тобі потрібно не зганьбитися на тлі інших, так що завжди тримай марку.

    Коли ти захочеш ще більшої швидкості, ти завжди можеш включити режим нітро - завдяки йому у тебе є шанс залишити всіх інших учасників перегонів далеко позаду. Однак це можливо тільки в разі правильного і грамотного керування автомобілем. Особливо варто звернути увагу на режими в рамках гри. Так, ти можеш вибрати кар'єру, заїзд поодинці або ж повноцінну гонку, де професіонали змагаються на швидкість. Віддай перевагу улюбленому режиму і вперед – тиснути на педаль газу!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам