Гра Нові Машини: Грабіжники Нью-Йорка

    Ігри » Ігри Машини » Гра Нові Машини: Грабіжники Нью-Йорка

    Опис Гри:

    У грі New York Robbers у тебе є чудова можливість відправитися в відомий місто Нью-Йорк, щоб покататися по його вулицях. В якості транспорту тобі надана крута тачка, так що швидше хапайся за кермо і вирушай в Америку, адже пригоди ось-ось мають розпочатися.

    Серед твоїх завдань є особливо важливе доручення – зібрати всі дорогоцінні камені, які хтось розкидав по всій дорозі. Потрібно зробити це швидко і якісно – ні один діамант не повинен залишитися без твоєї пильної уваги. Друга місія полягає в тому, щоб здійснювати постріли за напрямом місця знаходження поліцейських. Те ж саме стосується і їх лютих псів – стріляй їх, ні про що не шкодуючи. Та й це всього лише віртуальний світ, так що по-справжньому ні одна тварина не постраждає.

    В перервах між стріляниною не забувай про можливості прокачати власні ресурси. Побудуй для себе стратегію приблизно такого типу. Трохи знищив ворогів – зупинився – поапгрейдился – знову пішов знищувати противника. І так до тих пір, поки всі недруги не одержать по заслугах. Як багато часу на це піде? Це вже цілком і повністю залежить від тебе. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам