Гра Машина: Парковка Навколо Світу

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машина: Парковка Навколо Світу

    Опис Гри:

    Вмієш ти паркуватися? Якщо ні, гра Парковка Навколо Світу обов'язково виправить цей недолік. Іграшка просто покликана, щоб показати всі складності цього моменту водіння автомобіля. Попереджаємо – екстрім тебе буде чекати на кожному кроці, так що готуйся до самої драйвовою грі, яку ти коли-небудь зустрічав.

    Тобі потрібно не тільки водити автомобіль, але і паркувати його. Врахуй, що тачки тобі даються самі круті, самі швидкі. Так що спробуй таку машину поставити в потрібне місце без пригод. Особливо враховуючи той факт, що тобі доведеться паркуватися чи не в кожному куточку світу.

    У грі є десять левелів. Всього місць – двадцять. Як бачиш, роботи – непочатий край. В геймі є можливість проведення аналізу. Так, припаркувавши машину на наступному етапі, ти можеш порівняти результати з попередніми, виявити помилки та виправити їх на наступних рівнях. Як бачиш, гра не тільки цікава, але й корисна.

    Зациклюватися на парковці не варто, тому що крім цього тобі також треба обережно керувати автомобілем, щоб не зачепити машини, що проїжджали поруч. Фішка гри полягає в тому, що ти ніколи не втратиш напрямок, тому що стрілки, зображені на дорозі, завжди вкажуть тобі правильний шлях.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам