Гра Машина: Знищення Зомбі Інфекції

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машина: Знищення Зомбі Інфекції

    Опис Гри:

    Гра Зомбі Інфекція розповідає неймовірно страшну історію, в основі якої знаходиться інфекція, що заражає жителів одного міста за іншим. Потрібно терміново вживати якісь дії, а то незабаром всі люди на планеті перетворяться в ходячих мерців.

    Сьогодні твоє рідне місто знаходиться в зоні зараження – інфекція дісталася і сюди. Щоб запобігти найстрашніші наслідки, потрібно піднятися на водійське сидіння машини і їхати до будівлі, в якому знаходяться зомбі, заражають в цей момент невинних людей. Тобі потрібно знищити всіх тварюк, поки вони не накоїли біди з незворотними наслідками.

    У цей момент починається все найстрашніше. Тому що будинок, в якому товпляться зомбі, відключено від електроживлення. Це означає, що всередині темно, хоч око виколи. Але у тебе є сірники – це і добре, і погано одночасно. Добре, тому що це хоч який-ніякий, та світло. А погано, бо сірник аж надто швидко догорає.

    Незважаючи на це, тобі потрібно переможе. Добирайся до місця події як можна швидше. По дорозі збирай монетки, адже це – бонуси, які допоможуть тобі вижити у найбільш небезпечні моменти. Намагайся заробити якомога більшу кількість очок – тоді можеш вважати, що перемога знаходиться в твоїй кишені.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам