Гра Класні Машини

    Ігри » Ігри Машини » Гра Класні Машини

    Опис Гри:

    Гра Круті Машини познайомить тебе з реально крутими тачками! Не віриш? Тоді зверни увагу на двигуни реактивного типу. Скільки подібних машин тобі доводилося зустрічати в повсякденному житті? То-то ж! А тут таких автомобілів хоч греблю гати – і всі вони підвладні одній тобі.

    Завдяки неймовірно крутий напичканности машини у тебе є можливість спробувати свої сили на гранично важкій трасі. І не дивно, адже на звичайній дорозі було б нецікаво випробувати такого роду автомобіль. Так що готуйся до того, що шлях чекає небезпечний. І тільки завдяки твоєму розуму і винахідливості можна сподіватися на перемогу. У тебе все вийде, треба тільки направити всі свої сили в потрібне русло.

    Фішка гра полягає в перешкоди, які чекають тебе на всьому шляху. Перешкоди можуть бути самими різними. Особливу увагу привертають повітряні перешкоди. Так що не забувай, що завдяки реактивному двигуну ти можеш без проблем долати певні труднощі, ширяючи в повітрі. Намагайся вчасно перемикати режим їзди і удача неодмінно посміхнеться тобі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам