Гра Машини Зіткнення: Розбий Таксі

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машини Зіткнення: Розбий Таксі

    Опис Гри:

    Якщо ту тебе є бажання трощити все і всіх на своєму шляху, гра Розбий Таксі – це якраз те, що необхідно на даний момент. Бувають випадки, коли випустити пар стає першочерговим завданням, саме цей гейм допоможе тобі справитися в даній справі. Ось побачиш, так що тисни на газ і вперед!

    Сюжет гри розповідає, що ти працюєш таксистом. Ясна річ, що в першу чергу ти повинен приймати заявки від клієнтів, під'їжджати до місця виклику, вислуховувати побажання пасажирів і відвезти його в певне місце. Але це ще не все – маса несподіваних поворотів чекають тебе.

    Так, наприклад, серед твоїх обов'язків входить знищення баків зі сміттям. Кажучи іншими словами, тобі доведеться наїжджати на них колесами автомобіля. Дивно, чи не так? Однак це заняття неймовірно веселе! А ще тобі потрібно збивати з траси інші автомобілі, що також подарує тобі просто незабутні відчуття. Робити все це тобі потрібно для отримання очок. Зверни увагу на часові рамки – так, з хвилинами тут все дуже строго. Так що встигай все робити вчасно!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам