Гра Машини: Гонки по Колу

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машини: Гонки по Колу

    Опис Гри:

    Гра Global Gears являє собою гейм, в рамках якого тобі доведеться показати всю свою майстерність, тому що мова йде про гонках. Любиш величезну швидкість? Завжди вважав, що ти з легкістю можеш обігнати будь-якого роззяву на трасі? Прийшов час розставити все по своїх місцях – доведи, на що ти здатний.

    ти будеш Кататися на тюнінгованих машинах – а це вдвічі цікавіше, тому що такі тачки, як ти знаєш, мають не зовсім звичний зовнішній вигляд. Сюжет гри розгортається в місті, при цьому гонки здійснюються на його території. Тобто ти не можеш виїхати за межі міста ні в якому разі.

    Гра дещо незвичайна, тому що тут мають місце бути ставки. Перед тим, як почати гоночний процес, потрібно зробити ставку. Чим вище вона, тим більше грошей ти можеш виграти в кінці заїзду. Проте будь обережним, тому що при неправильному передбаченні переможця ти з такими ж темпами можеш втратити певну суму грошей.

    Але не будемо про погане. У випадку твого виграшу за ставками ти заробиш багато грошей, які можна витратити в рамках гри. Кошти можна пустити на тюнінг автомобіля, зробивши його ще гарнішим, незвичніше і крутіше. На такій машині будь-яка гонка не повинна скласти проблем. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам