Гра Машина: Вантажівка Трансформер 3Д

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машина: Вантажівка Трансформер 3Д
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Гра Вантажівка Трансформер Три-Де запрошує тебе в неймовірний шлях. Як ти розумієш, формат гри змушує побувати в реальності, тому що об'ємна графіка сприяє цьому відчуттю. Щоб довго не розповідати, починай гру, і ти сам відчуваєш все краси віртуального світі в Три-Де.

    Отже, твій вантажівка багатофункціональний. Чого тільки не вміє ця машинка! Вантажівка і їздить і стріляє, а ще й літати може, колись знадобиться. А все це можливо завдяки чотирьом режимам, доступних в грі. Так, ти можеш зробити з машини позашляховик, збройовий автомобіль, бур і навіть вертоліт! Якою формою користуватися? Все просто – вибирай той чи інший вигляд в залежності від місцевості.

    Наприклад, позашляховик – це велика машина, яка може пересуватися по горах та іншої складно прохідність місцевості. Цей автомобіль ідеально підходить для нерівної дороги, вибоїн і крутих поворотів. Збройова машина вміє стріляти, так що вона здатна прибрати всі перешкоди з дороги. Бур – це автомобіль, який стане в нагоді тобі в разі виникнення таких перешкод, які не під силу зруйнувати збройової машині. Ну, а вертоліт – це взагалі паличка-виручалочка, так як з його допомогою можна подолати будь-без винятку місцевість завдяки польоту.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам