Гра Міккі Маус Втрачені скарби

    Ігри » Ігри Міккі Маус » Гра Міккі Маус Втрачені скарби
    Оцінка: 558 очок, Голосів: 143

    Опис Гри:

    Сьогодні на вас чекають незвичайні пригоди, в які ви зможете непомітно для всіх перенестися разом з популярним мультяшним героєм Міккі Маусом. У захоплюючій грі "Втрачені скарби і Клуб Міккі Маус" ви будете повинні допомогти нашому головному герою шукачеві скарбів дістатися до його заповітних скарбів, але при цьому необхідно діяти максимально швидко, адже інакше ваш шукач скарбів просто впаде і гра буде програна.

    Як і в усіх пригодах, це зробити буде дуже не просто. Адже шлях до скарбів Міккі сповнений різних небезпек і вашим головним завданням буде зробити цей шлях максимально безпечним для Міккі Мауса, для того, щоб наш герой зміг дістатися до скарбів про які він вже давно мріє.

    Якщо ви розглянете все навколо, то побачите що поруч дуже багато предметів, які можуть допомогти вам з виконанням цієї важкої задачі. Найголовніше - підключіть вашу фантазію, і у вас все обов'язково вийде.

    Коли ваш герой добереться до скарбів і вони будуть в його руках, вам необхідно буде допомогти йому в будівництві машини, на якій Міккі Маус зможе відвести скарби до себе додому. І в цьому вам так само допоможе ваша фантазія і спостережливість. Вперед на зустріч пригодам з Міккі Маусом!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам