Гра Поліпшення Планети Микселей

    Ігри » Ігри Миксели » Гра Поліпшення Планети Микселей

    Опис Гри:

    У грі Планета Микселей ти будеш займатися благим справою. Заковика гейми полягає в тому, що місцевість, на якій проживають ці симпатяги, страждає від нестачі дерев і кущів. Потрібно терміново виправити ситуацію, тому що зелень – це, як відомо, легені планети. Та й гарно з космосу дивитися не зелений ділянка Всесвіту. Так що справа однозначно варто силових витрат.

    Отже, сьогодні ти граєш за микселя, який поклав на себе відповідальність за засадження планети деревами та іншою зеленню. Але не все так просто робляться, як про це можна розповісти. Тому що з'явилися жителі, які виступили проти здійснення стільки благої мети. Ти повинен працювати, незважаючи на перешкоди, що виникають в особі твоїх же побратимів.

    Тобі потрібно діяти обережно. Всіляко старайся уникати інших микселей, інакше вони тут же перекриють тобі дорогу на шляху до виконання завдання. Паралельно стеж за наявністю сил. Якщо помічаєш, що сили закінчуються, зроби ковток напою зеленого кольору – він поповнить запаси енергії і сприятиме стрімкому озеленення планети.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам