Гра Міньйони у Хірурга

    Ігри » Ігри Міньйони » Гра Міньйони у Хірурга

    Опис Гри:

    У грі Міньйони Надзвичайна Ситуація і справді коїться щось дивне. Як виявилося, вплив сироватки крові дало про себе знати. Так, прибічники фіолетового кольору перетворилися в слуг зла – тепер ці хлопці стали злими хлопцями, які знищують все на своєму шляху. Так що швидше бери ситуацію під свій контроль і вперед!

    Тим часом сталася страшна ситуація. Один з поганих хлопців не зумів розійтися по-доброму з міньйоном, і тепер він намагається побити бідолаху. І у нього це, на жаль, вийшло – міньйон весь у синцях. Як і слід було очікувати, реакція головного героя виявилася цілком виправданою – він накинувся на недруга і почав гамселити його кулаками зі всієї сили.

    Така бійка не змогла залишитися без уваги. Міньйон дуже постраждав. Так, він наваляв противнику, як слід, однак не зміг вибратися з ситуації в цілості й схоронності. Тепер персонажа забрала швидка допомога і зараз він перебуває в лікарняному відділенні. Твоє завдання полягає в тому, щоб забезпечити міньйон догляд за ним, щоб він одужав як можна швидше. Цей момент цілком і повністю залежить від тебе, так що доклади максимум зусиль і зроби все можливе!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам