Гра Міньйон Темних Сил

    Ігри » Ігри Міньйони » Гра Міньйон Темних Сил

    Опис Гри:

    Гра Міньйон Зла – це гейм, який змусить тебе перейнятися дуже непростою історією. Справа в тому, що повелитель мороку дав жахливе завдання одному із своїх підопічних. Міньйон необхідно відправитися в Лондон і повернутися з міста не з порожніми руками. Йому потрібно принести повелителеві як можна більшу кількість маленьких діток. Він одразу ж узявся за виконання такої моторошної місії. А що поробиш – робота у нього така.

    В геймі ти граєш роль цього злого міньйона. Твоє завдання полягає в тому, щоб дістати всіх діточок, які лише проживають в Лондоні. Коли побачиш чергового малюка, хапай його швидше і засовуйте в мішок, щоб віднести повелителеві. Ясна річ, що ні один батько, перебуваючи в здоровому розумі, ніколи просто так не віддасть своє дитя. Так що приготуйся до того, що тебе чекають численні розлючені мами і тата.

    Той їжак саме стосується поліції – захисники правопорядку то і справа будуть заважати тобі виконувати роботу. Остерігайся їх, тому що в силі поліцейських позбавити тебе здоров'я. Не забувай відстежувати індикатор, що відповідає за наявність здоров'я, який буде зменшуватися кожен раз при зіткненні з поліцією або батьками. У грі також будуть додаткові можливості, скориставшись якими ти зможеш претендувати на перемогу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам