Гра Монстр Хай 13 бажань: Клодін Вульф

    Ігри » Ігри Монстр Хай 13 бажань » Гра Монстр Хай 13 бажань: Клодін Вульф

    Опис Гри:

    Гра Клодін Вульф 13 бажань неймовірно цікава. Тут розповідається історія про тринадцяти бажаннях Клодін Вульф. Напевно тобі знайоме це ім'я, адже це – учениця знаменитої школи Монстер Хай. Так от, продовжуючи розповідь, слід зазначити, що всі бажання головної героїні цієї гри збулися. Так, іноді й таке трапляється в житті.

    Залишилося відкрити завісу таємниці і відповісти на питання: чого ж так палко і пристрасно бажала Вульф? Напевно, про це зовсім не складно здогадатися, тому що всі потаємні мрії дівчини були лише про одяг. Разом наша красуня замовила собі цілий шафа нових речей.

    Заглянь-но в шафу. Що ти там побачиш? Правильно, дуже багато різної одягу. Однак окремі речі самі по собі зовсім не представляють ніякого інтересу. Тому що для створення образу потрібно попрацювати як-ніяк шляхом комбінування тих чи інших елементів гардеробу. Саме таке завдання і лягає на твої плечі. Потрібно створити Клодін неймовірно красивий образ, не забуваючи при цьому про аксесуари, щоб вигідно підкреслити новий цибулю. В кінці іграшки зроби головної героїні зачіску і макіяж, і тільки тоді ти зможеш зітхнути з полегшенням, адже в той момент ти впораєшся з поставленим завданням. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам