Гра Морський Бій: Атака Торпедами

    Ігри » Ігри Морський Бій » Гра Морський Бій: Атака Торпедами

    Опис Гри:

    Гра Морський Бій Торпедна Атака являє собою традиційну морскобоевскую тему, проте з деякими нововведеннями. Але не поспішай, все по порядку.

    Отже, ти повинен потопити кораблі супротивника. Зробити це можна як і в кращих традиціях. Для початку розстав фігурки на своєму ігровому полі, а потім постарайся здогадатися, як зробив супротивник. Найкраще уявити себе на місці ворога і подумати, як би ти вчинив, перебуваючи в його шкурі. Далі потрібно робити перший хід – назвати відповідну букву і цифру де, на твою думку, може ховатися ескадрон ворога. Якщо ти потрапиш прямо в ціль з першого разу, значить, ти отримуєш можливість ще одного ходу. Так буде тривати до тих пір, поки ти повністю не истребишь всі кораблі супротивника або ж до першої помилки. Як тільки ти зробиш помилку, хід переходить до супротивника, і тоді у нього з'явиться право бомбити твої кораблі, що є сили.

    А тепер щодо нововведення. Оригінальність гейми полягає в тому, що, крім стандартної задачі за потоплення всього морського ескадрону ворога, тобі також необхідно вибити його кораблі, наче в тирі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам