Гра Бійки: Боєць палиця

    Ігри » Ігри на двох бійки від Мульт сімейки » Гра Бійки: Боєць палиця
    Оцінка: 230 очок, Голосів: 66

    Опис Гри:

    У цій грі головними героями виступають люди, які ніби намальовані за допомогою олівця. Але ці створіння не такі милі і прості, як здається, тому що вони чудово вміють битися. Гра називається Боєць-палиця – жартівливо-серйозна історія про незвичайних персонажів.

    Перед початком гри радимо приділити час вивчення управління. Тому що тут дуже багато функцій, і потрібно знати, ніж користуватися і в який час. У грі є панель, називається вона «Контролс», якщо ти відкриєш її, перед тобою з'являться всілякі комбінації. Звичайно ж, вчити напам'ять їх не слід, та й особливої потреби немає. Як тільки ти зручно один прийом кілька разів поспіль, комбінації і так відкладуться у тебе в голові.

    Ти повинен битися, не звертаючи уваги ні на які перешкоди. А ще приємна новина – ти можеш грати з одним, адже гра призначена для двох чоловік. Якщо у тебе є знайомий, якому нема чим зайнятися в даний момент, чому б йому не запропонувати непогано провести час. Ти, звичайно, можеш рубатися і поодинці, але так ти завжди встигнеш провести час. А взагалі, вирішуй, звичайно, сам, який режим тобі по душі більше. Головне, не втрачати самовладання і віддатися флешці повністю, щоб досягти перемоги як можна швидше. Клич на допомогу здоровий глузд і тверезий розум, і вперед!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам