Гра Гомер проти Барта Сімпсона

    Ігри » Ігри на двох для хлопчиків від Мульт сімейки » Гра Гомер проти Барта Сімпсона
    Оцінка: 230 очок, Голосів: 67

    Опис Гри:

    Та-да-да-дам! Зустрічайте – Сімпсони! А точніше, тільки два представника цього чудесного сімейства ти сьогодні зустрінеш – Барта і Гомера. Мабуть, це одні з улюблених персонажів, тому що вони жодного дня не можуть прожити, щоб чогось не витворити.

    Отже, розповімо тобі передісторію. Місто Спрінгфілд, в якому мешкають Сімпсони, являє собою невеликий, проте яскравий і веселе містечко. В одному з будинків проживає відома сім'я, яка, як і інші сім'ї, має свої плюси і мінуси. Одного разу Барт дуже сильно посварився зі своїми батьком. Щоб вирішити, хто правий, а хто винен, тато і син озброїлися базуками. Таким чином, тиха і спокійна гра перетворюється в яру гру жанру стрілялки. В іграшці є дуже багато рівнів, які потрібно пройти якомога швидше, тому що небезпека підстерігає на кожному етапі. Ти можеш пограти з другом, а можеш і поодинці – як завгодно.

    Коли підключиш базуку, прийми до уваги, що ти можеш контролювати кут нахилу зброї, а також силу пострілу. Також ти можеш вибирати кулі, які представлені як ракети, крижинки або гранати. Допоможи відновити справедливість нашим героям!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам