Гра бігаючий лицар: Збір щитів

    Ігри » Ігри на двох для хлопчиків від Мульт сімейки » Гра бігаючий лицар: Збір щитів
    Оцінка: 231 очок, Голосів: 67

    Опис Гри:

    Відважні лицарі час від часу потрапляють в неймовірно небезпечні ситуації і головне їх завдання – вийти з них цілими і неушкодженими. Зазвичай небезпеки, які легко долаються, підносять лицаря в статус героя і дарують йому прихильність короля і прекрасних леді. Хочеш стати героєм? Тоді запускай гру для хлопчиків – Біжить лицар і починай свій захоплюючий біг по полю, кишащему примарами, головами демонів і скелетів. Спочатку тобі дарується три життя, однак їх кількість можна легко збільшити, підібравши бонус у вигляді сердечка. Також, бігаючи по полю, не забувай підбирати такі трофеї, як гранати і щити. Перші допоможуть тобі позбавитися від примарних мешканців поля, а другі – подарують настільки необхідний захист.

    Головна мета гри – протриматися на ігровому полі як можна більше і зібрати максимальну кількість бонусів, не потрапивши при цьому ворогам. Кожне зіткнення з примарою або іншим монстром відбере у лицаря одну дорогоцінну життя.

    Гра біжить лицар виховає в тобі спритність, тому, перш ніж почати, настійно радимо розім'яти пальчики. До речі, можлива як одиночна гра, так і парна. Вступай у бій з жителями потойбічного світу, заробляй собі окуляри і став нові рекорди в грі Біжить лицар.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам