Гра кролики: вторгнення

    Оцінка: 236 очок, Голосів: 72

    Опис Гри:

    Перед тобою гра, що розповідає про всі жахи, які можуть статися, якщо сильно захоплюватися генною інженерією. В одній підпільної лабораторії вчені, що вважають себе богами, вирішили поекспериментувати над піддослідними кроликами і створили кроля, який пізніше сам відтворив свого дубліката. Кролики дуже схожі один на одного, але головне – що рухаються вони абсолютно однаково.

    Вчені продовжують свої експерименти, поселивши кролів у різні дзеркальні контейнери. За обмежений час обом кроликам потрібно зібрати всю моркву, розкидану по контейнера. Твоє завдання-допомогти кроликам пройти випробування. Керуй ними по черзі і не забувай зважувати кожен свій крок. Так як один невірний рух може покласти край всій грі. І настійно радимо стежити за часом. Так як, якщо ти не впишишся у часовий відрізок, гра почнеться заново.

    загалом, тобі потрібно пройти тридцять рівнів гри. Щоб пройти онлайн іграшки Кролики вторгнення виявилося більш легким, можеш запропонувати одному зіграти разом з тобою і тебе підстрахувати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам