Гра майстер баскетболу: Наступ

    Ігри » Ігри на двох для хлопчиків від Мульт сімейки » Гра майстер баскетболу: Наступ
    Оцінка: 228 очок, Голосів: 61

    Опис Гри:

    Гра Майстри баскетболу призначена спеціально для хлопчиків, які захоплюються цим видом спорту. Можливо, ти ходиш в баскетбольну секцію або просто любиш закидати м'яч у кільце на уроках фізичної культури або у дворі? Якщо це так, то гра Майстри баскетболу, що проходить у віртуальному форматі, допоможе тобі розвинути точність кидка і його влучність. Перед тобою буде рухатися більше десятка кілець, деякі з них – бонусні, а значить, дарують набагато більше очок, ніж звичайні. Твоє завдання прицілитися і потрапити в одну, а то й більше кілець. Якщо м'яч за один кидок пролетить більше ніж через одну лузу, тобі нараховується більшу кількість очок.

    Перед початком гри ти можеш самостійно вибрати зовнішність гравця і пуститися в баскетбольне змагання. Для початку візьми м'яч і, використовуючи стрілочки, почни управляти гравцем. Щоб зробити кидок – натисніть стрілочку вгору, чим більше кліків, тим вище полетить м'яч.

    У гру можна грати удвох. У такому разі один з гравців використовує стрілки для управління, а інший – відому всім геймерам комбінацію WSAD.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам