Гра війна планет

    Оцінка: 220 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    Гра Війна планет – це справжнісіньке міжгалактичний бій вселенських масштабів. Уяви, що ти единоправный власник цілої планети, на якій проживає величезна кількість підлеглих тобі істот. А твій друг, якого ти можеш покликати зіграти в цю онлайн гру разом – володіє іншою планетою, налаштованій вороже проти твоєї. Ви вступаєте в масштабну війну, в результаті якої стане ясно, хто з правителів заволодіє відразу двома планетами. У вашому арсеналі неймовірну кількість новітнього зброї: це не тільки кулемети, бомби і збройні сили, але й цілі космічні кораблі, винищувачі і ракетниці.

    Орбіта твоєї планети рухається досить повільно, а значить, потрібно вчасно випустити ракету у ворожу планету. Кожен раз, коли в твою планету будуть бити розряди, шкала здоров'я внизу буде зменшуватися. Постарайся бити на поразку і не втрачати свого шансу зробити постріл. Дуже бажано випускати з ракетниці відразу кілька зарядів, саме завдяки цьому можливий виграш в даній битві.

    Гра з одним може здатися тобі ще більш захоплюючою. Бажаємо вам разом якомога швидше розібратися в іграшці і гарненько розважитися, влаштувавши запеклий, але таке захопливе протистояння двох планет.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам