Гра тетрис на двох

    Оцінка: 241 очок, Голосів: 69

    Опис Гри:

    Гра Тетріс добре відома покоління діточок, чиє дитинство припало на 90-ті роки. Тоді грали в тетріс за допомогою прямокутного пластикового пристрої з чотирма кнопками. Мета гри проста – розставити елементи конструктора максимально правильно, щоб вони в кінцевому підсумку лягли в одну пряму лінію. Якщо лінія стає суцільний – елементи конструктора зникають. Але з повітря весь час падають нові й нові деталі, які потрібно перевертати і прилаштовувати максимально конструктивним способом.

    Ця гра в Тетріс – забава нового покоління. У порівнянні з пластмасовим тетрісом, в неї можна грати за допомогою ПК. Та й графіка тут набагато краще. Дизайн частково імітує будівельний майданчик, а значить, гравець може відчути себе будівельником, здійснює кладку. Перевертай летючі елементи за допомогою стрілок, і, якщо впевнений у своєму виборі стрілкою вниз прискорюй їх падіння.

    У цій грі можуть брати участь відразу два гравці. Перемога дістанеться тому, хто заробить більше очок. Тому, якщо тобі самому грати нудно і нецікаво – сміливо залучай дружка або подружку.

    Тетріс – це чудова і досить інтелектуальна гра, яка підійде для дітей всіх віків.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам